HT Driver Performance

HT Driver Performance biedt u de mogelijkheid om chauffeursprestaties en brandstofverbruik beter te controleren en waar nodig direct in te grijpen en te corrigeren. Door de rijprestaties van uw chauffeurs te optimaliseren bespaart u op brandstof en onderhoud. Dit bespaart niet alleen geld maar zorgt ook voor een lagere milieubelasting.

Indien er een FMS aansluiting in het voertuig aanwezig is, is er naast de ATX boordcomputer geen extra hardware nodig om HT Driver Performance eenvoudig te implementeren.

Het principe van de module is eenvoudig. Motormanagement data wordt periodiek naar de HT thuisbasis gestuurd. Hierbij kunt u trucks en auto's overzichtelijk indelen in groepen. Per groep kunt u verschil maken in de gewenste gegevens. Aan de gegevens hangt u een normwaarde en een wegingsfactor en u bent operationeel. Wij kunnen u hierin ondersteunen met onze ervaren fuel management coach.

De verzamelde informatie wordt getoond in een overzichtelijk dashboard. In dit dashboard worden zowel de resultaten van de voertuigen als de chauffeurs getoond. De gegevens kunnen gegroepeerd en apart worden weergegeven.

Voordelen van HT Driver Performance

fuel-savings.png Lager brandstofverbruik
save-money.png Kostenbesparing
environmental.png Lagere milieubelasting

 

driver performance 1.jpgDriver performance module op de ATX boordcomputer.

 

rijstijlanalyse 1.pngRijstijlanalyse op de thuisbasis.

Trendanalyse in HT Driver Perfomance

Om nog meer grip op uw brandstofkosten te krijgen heeft Vehco een trendanalyse toegevoegd aan haar brandstofmanagementsysteem HT Driver Performance. Deze functionaliteit stelt u in staat om de voortgang van de rijstijl van uw chauffeurs beter te bewaken.

rijstijlanalyse 2.pngDankzij de trendanalyse kunt u in één oogopslag zien hoe u vloot presteert.

Op een gebruiksvriendelijke manier toont de trendanalyse per periode op welke punten er vooruitgang is geboekt (↑) en/of waar de nodige verbeteringen te halen zijn (↓). Aan de kleuren kunt u zien of aan de gewenste doelstelling per KPI is voldaan.

Fuel management coach

Om het maximale uit de rijstijlanalayse te halen hebben we een Fuel Management Coach die u helpt met het analayseren van de verzamelde voertuigdata en zorgt voor een periodieke voortgangsrapportage.

Tevens zal de Fuel Management Coach u ieder kwartaal bezoeken voor evaluatie en optimalisatie van het systeem.