Groeneveld ICT Solutions

Telematica systemen en Transport Management Software voor de logistieke wereld

Groeneveld ICT Solutions is leverancier van telematica systemen en Transport Management Software voor uiteenlopende vervoersbedrijven; van charters tot grote transport- en distributiebedrijven. 

Groeneveld telematica systemen en transport management software ondersteunen uw logistieke processen met als doel uw efficiency te verhogen, kosten te reduceren en uw servicelevels te verhogen. 

De voordelen van de Groeneveld systemen voor u

Efficiency.png

Efficiënter en klantgerichter werken

save-money.png

Besparing van directe en indirecte kosten

file.png

Vermindering en vereenvoudiging van administratieve handelingen

reporting.png

Duidelijke rapportage- en analysemogelijkheden

driver-style.png

Rijstijlanalyse van uw chauffeurs

fuel-savings.png

 

Besparing op brandstofkosten

environmental.png

 Lagere milieubelasting

 


 

One-stop shopping

In de transport en logistieke wereld heeft Groeneveld ICT Solutions als leverancier van geavanceerde IT oplossingen, van boordcomputers en telematica oplossingen tot transport en vloot management systemen, een solide naam opgebouwd. Al haar diensten en producten zijn gebaseerd op het principe ‘One-Stop Shopping’. In de loop der jaren heeft de onderneming meer dan 500 klanten van dienst kunnen zijn, waaronder veel gerenommeerde grote vervoerders.

Groeneveld ICT Solutions is, net zoals Groeneveld Lubrication Solutions, onderdeel van de Groeneveld Group. Klik hier om naar de website van de Groeneveld Group te gaan.


 

Productie

Groeneveld heeft eigen productie- en assemblagefaciliteiten en ontwikkelingscentra in Italië, Nederland en Israël. De kwaliteit van producten en processen staat hoog in het vaandel. Daarom is de Groeneveld Group ISO 9001 en ISO-TS 16949 gecertificeerd. Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om de impact van onze bedrijfsprocessen op het milieu zo klein mogelijk te houden. Daarom werken we volgens de richtlijnen van de ISO 14001 standaard.


 

Groeneveld Group bedrijfsfilm

Groeneveld ICT Solutions is een dochteronderneming van de Groeneveld Group. Bekijk hieronder de bedrijfsfilm van de Groeneveld Group.


 

Referenties

Sinds haar oprichting heeft Groeneveld al meer dan 500 transporteurs van dienst kunnen zijn met onder meer transport management systemen en boordcomputers. Een greep uit onze klantverhalen vindt u op deze pagina.