Visual Planner

Met het plansysteem Visual Planner haalt de planner het maximale rendement uit elke vervoersopdracht. Het pakket stimuleert om uitgekiende ritten samen te stellen. De planner werkt op overzichtelijk in te delen schermen, terwijl het systeem de berekeningen uitvoert op afstanden, rijtijden, kosten en opbrengsten. Door continue voertuigcommunicatie wordt elke mutatie real-time verwerkt en wordt de route geactualiseerd, rekening houdend met onder meer klantwensen, tijdvensters en laad- en losmogelijkheden.

De chauffeur krijgt via zijn boordcomputer de vervoersopdrachten in de juiste volgorde binnen. De planner kan real-time de status van elke vervoersopdracht inzien.

Visual Planner minimaliseert het vaak hectische telefoonverkeer tussen de planner, de opdrachtgevers en de chauffeurs. De planner krijgt meer tijd om zich te richten op zijn kerntaken waardoor het werkproces gestroomlijnd wordt. Visual Planner sluit naadloos aan op het RoadRunner TMS en de ATX boordcomputer.

Compartiment Planning met Visual Planner tank & bulk

Met de module Tank & Bulk kan een planner zijn materieel indelen in meerdere compartimenten, die ook nog eens een afwijkende capaciteit kunnen hebben. Deze capaciteit wordt tijdens het plannen zichtbaar (met duidelijk zicht op voorgaande ladingen). Met de voorgaande ladingen wordt desgewenst automatisch de contaminatiecontrole uitgevoerd.

Middels een algoritme wordt de planner tevens ondersteund in de geautomatiseerde vakverdeling. Toepassingsgebieden voor deze module zijn o.a. de diervoeder-, brandstof-, natte of droge bulk sector.

Bent u geïnteresseerd in een op uw bedrijf toegespitste presentatie neem dan contact op met ons op.

visual planner 1.pngHaal het meeste uit elke vervoersopdracht met Visual Planner.